Nimeni nu e perfect. Esecurile, greselile ne dau ceva pentru care sa luptam. Asa ca opreste-te din a-ti sabota succesul inecandu-te in griji si indoieli! Este timpul sa iti urmezi pasiunile si sa iei fraiele in mana. Te simti coplesita? Tine doare de cateva ajustari pentru a te (re)cunoaste pe tine:

Pune-te pe tine pe primul loc. Ar trebui sa iti fii prioritatea numarul 1. Fa exercitii, mananca bine, ia-ti doza optima de somn. Te vei simti altfel, in scurt timp.

Apuca-te de un hobby. Mergi la teatru, inscrie-te la cursuri de arta, coace un tort. Nu conteaza ce alegi sa faci cat timp te educi sa fii perseverenta in ceva ce te face sa te simti increzatoare si satisfacuta.

Urmareste o diploma sau o cariera. Este timpul sa treci la actiune. Incrie-te la cursuri, la facultate, in functie de dorintele si nevoile tale. Pe Internet gasesti multe informatii. Foloseste-te de prezent, nu astepta sa vina alte oportunitati si sa le scapi pe cele de acum.

Incepe sa economisesti acum. Stim cat de greu este dar daca puti chiar si o suma putine de bani, deoparte, in fiecare luna, te va ajuta pe termen lungi. Imagineaza-te relaxata pe o plaja. Nu este o motivatie buna?

Petrece timp cu prietenii si familia. Aminteste-ti ca mai sus spuneam ca tu esti prioritatea numarul 1? Ei bine, prietenii si cei dragi sunt chiar in topul listei, de asemenea. Asa ca organizeaza o noapte de filme si popcorn cu prietenele tale, iar noaptea de duminica pastreaz-o pentru familie. Viata va fi astfel mai bogata!