dinti alni

Ingălbenirea dinților este o problemă comună, care poate zdruncina încrederea în sine. Periajul regulat și folosirea aței dentare, uneori, nu este suficient pentru a combate petele, și în timp ce benzile de albire sunt utile, ele pot provoca, de asemenea, sensibilitatea dinșilor dureroși. Aflați cum puteți obține dinți mai albi cu aceste soluții naturale.

Iată câteva remedii naturale pentru sanatatea dentara pe care le puteți încerca cu ușurință la domiciliu și a scăpa de decolorarea dintilor, respirația urăt mirositoare și durerile de dinți.

1. Portocale

Faceți o pastă prin amestecarea cojilor de portocale cu frunze de dafin în cantități egale și frecați pe dinți. Petele se vor șterge în câteva zile.

2. Căpșune

Căpșunile conțin un acid, care funcționează ca un înălbitor natural. Frecarea pulpei de capșuni pe dinși va curăța petele și dintii.

3. Suc de lămâie

Adăugarea de câteva picături de suc ​​de lămâie pe dinți va curăța toate petele de pe dinți.

4. Sare

Curatarea dinților cu sare este un alt remediu eficient. Aceasta ajută la scăpa albirea naturală a dinților.

5. Mere

Un măr crocant acționează ca o periuță de dinți în timp ce mestecați. Procesul de mestecat al unui măr îndepărtează excesul de mâncare și bacteriile din gură, în timp ce spală petele de pe suprafață. Merele conțin, de asemenea, acid malic, un produs chimic folosit produsele de albire, care ajută la dizolvarea petelor.