Nu esti singura – despartirile in timpul sarbatorilor se petrec peste tot. Multe persoane aleg sa termine o relatie care li se pare ca nu merge, inainte sa treaca prin sarbatori si stresul familiei. Colindele nu fac situatia mai usoara, daca treci printr-o perioada grea. Hai sa vedem ce putem face, totusi.

Rasfata-te singura. Meriti ceva extra in timpul acestei perioade. Rasfata-te putin cu lucruri mici care te fac fericita: un masaj, un weekend cu prietenele, filme la cinema, mananca ceva ce nu e in mod normal in dieta ta, o baie relaxanta cu uleiuri esentiale etc.

Mergi la salon. O tunsoare noua, un tratament facial, o manichiura relaxanta care te face sa te simti o printesa rasfatata. Dar aceste placeri te fac sa te simti si sa fii mult mai atragatoare, cand decizi sa te aventurezi sa cunosti persoane noi. Discutiile cu fetele, rasfatul cosmetic si senzatia ca te simti frumoasa iti pot ridica starea de spirit dupa ce te-ai despartit de el.

Ascunde lucrurile care iti amintesc de el. Nu trebuie sa arunci toate pozele, scrisorile de dragoste si ursuletul de plus de la el, dar daca le ai la vedere 24/7, iti amintesti constant ca nu e el langa tine. pune-le deoparte, sunt parte din viata ta, nu trebuie sa fie uitate, dar ca sa treci mai departe, trebuie sa le pui deoparte. Trebuie sa cureti orice energie a unei relatii trecute pentru a face loc alteia in viata ta.

Daca nu vrei sa mergi undeva, nu te duce. Esti invitata undeva unde toata lumea te intreaba despre relatia ta sau unde se discuta despre o nunta viitoare? Daca stii ca te vei intrista, nu te duce, este in regula.

Incepe sa faci planuri de viitor. O pasiune noua, un plan de fitness, un sfarsit de saptamana in afara orasului sunt modalitati bune de a te relaxa si de a vedea viitorul. Cand ai lucruri pozitive in minte, nu te impotmolesti in trecut.