Este iar acea perioada din an in care te gandesti la ce a fost mai bun in 2010, ce a fost mai rau in 2010 si ce ai vrea sa faci mai bine in 2011. In timp ce iti faci listele, fa loc si pentru anumite scopuri sexuale, ca cele de mai jos.

Ocupa-te de placerea ta sexuala. „Arat bine deasupra? Ar trebui sa mimez un orgasm ca sa nu se simta el prost? Ar trebui sa ma prefac ca sa termine el mai repede si sa imi vad de viata mea?” Anul acesta, alege sa iti pese de placerea ta sexuala, ea sa fie prioritatea ta. Daca nu ai orgasm regulat cand faceti sex, arata-i iubitului tau ce poate face ca sa se intample mai des. Daca nu ai deloc orgasm, petrece ceva timp cunoscandu-ti corpul, masturbandu-te.

Ocupa-te de sanatatea ta sexuala. Din pacate, sexul nu inseamna doar distractie si jocuri. Ramai in echilibru cu sanatatea ta sexuala, mergand la ginecolog pentru controale regulate si analize. Poti alege sa iti faci si un test HIV, chiar daca suna inspaimantator. Daca nu ai o metoda regulata de contraceptie, vorbeste cu doctorul tau despre asta, pentru a-ti recomanda una. Ai atatea optiuni! Cumpara prezervative. Foloseste-le si aminteste-ti ca desi responsabilitatea nu este foarte distractiva, se cunoaste meritul pe termen lung.

Ocupa-te de relatiile tale. Mantra relatiei tale ar trebui sa fie asta: daca nu ma face sa ma simt bine, il las. Nu iti pierde timpul cu telefoane, cu un tip care o zi e intr-un fel si apoi in alt fel, care nu se dedica. Si nu intra intr-o relatie in care nu te simti adorata. Anul acesta, fii mai clara. Chiar sunt multi pesti in ocean. Rupe legaturile cu barbatii toxici din trecut si arunca-ti plasa pentru a gasi pe cineva mai bun.

Dupa greselile tale , fa ceva. Rezolutiile Anului Nou sunt facute sa fie incalcate. Da, vei manca pizza in exces, te vei preda dulciurilor, iti vei cheltui foarte multi bani etc. Este uman sa gresesti, dar conteaza ce faci dupa aceea. Daca te cuplezi cu un tip de pe lista neagra, si regreti, mai bine sterge-i numarul din telefon. Daca faci sex neprotejat, nu te stresa, cauta pastila de urgenta la farmacie. Nu e tarziu sa devii responsabila dupa o iresponsabilitate.