Iti place rozul, iti place ideea de Barbie si crezi ca aceasta culoare este definitorie pentru intreaga ta viata. Si vrei sa o incluzi in orice ai la indemana. Cel mai simplu, in garderoba. Dar rozul are si regulile sale pentru a avea efectele cele mai puternice.

DA. Accesoriile negre mentin culoarea fuchsia departe de ideea de femeie copilaroasa. Chiar si cu un telefon roz!

NU. Apreciem in general asumarea riscurilor, dar ai grija sa nu amesteci lucrurile, sau, in cazul de fata, nuantele de roz si imprimeuri diferite. Poti intra in combinatii vestimentare total nereusite.

DA. Anumite modele merg de minune cu rozul puternic, de exemplu imprimeuri marinaresti, albastrul inchis merge perfect pe un material ca satinul, de un fuchsia vibrant!

NU. Pamela Anderson a dat-o in bara la o ceremonie, purtand ceva ce se voia a fi o rochie de un roz pal, pastelat. A semanat mai mult cu o camasa de noapte vulgara, scurta, si fara rost. Ai grija si tu de ce impresie lasi cand cumperi anumite haine de anumite materiale si marimi.

DA. In schimbul imaginii de mai sus, iubim rochiile simple, mulate pe bust si bufante de la talie in jos, in stilul Barbie simplu. Nici nu mai ai nevoie de accesorii, doar de o pereche de pantofi senzationali!

NU. Probabil doar daca esti o fanatica a rozului ai putea sa asortezi un top roz cu o pereche de shorts roz! Merge bine in perioada adolescentina. Dar e un NU.

DA. Daca nu iti place rozul sa apara peste tot in garderoba ta, in accesorii si gadgeturi, atunci abtine-te doar la un cardigan fuchsia asortat la o tinuta alb-negru. Efectul e maxim!

Si iar DA! Ah, ce te face sa adori primavara, sa ii atragi pe toti cei din jur cu aerul tau diafan si feminin? Cu siguranta o rochie inflorata cu destul roz incat sa fii femeia aceea frumoasa, stilata si feminina, care adora sa reprezinte sexul frumos cu mandrie. Accesorizata si cu o perehce de pantofi in acelasi stil romantic si cu un plic simplu, ai tinuta perfecta a femeii, in primavara 2010!