Daca are fermoar, esti sexi intr-adevar. Si vestea buna: fermoarele sunt oriunde in acest sezon. daca ai un abdomen de invidiat, poti sa ti-l mai etalezi din cand in cand, ti se da voie.

Cu cat e mai scurta fusta, cu atat sunt mai lungi picioarele. Daca adaugi si tocuri inalte la fusta aceea mini, cu siguranta vei fi luata in vizor pentru superbele picioare lungi! Dar nu iti arata decolteul prea mult, nu uita. Less is more. Dar prea putin este de cele mai multe ori, chiar prea putin.

O „raza” de piele intrevazuta prin rochia aceea mulata este si chic. Dar sa te asiguri ca nu e o taietura prea mare, ci una misterioasa, enigmatica si care starneste curiozitatea lui. Vrei sa isi imagineze cum arati, sa ii prezinti interes, nu sa ii satisfaci toate curiozitatile din prima!

Stralucirea este cea mai buna prietena a unei fete.  Atrage atentia asupra corpului – si asta este un lucru bun. Cauta totusi lucruri care iti vin pe masura ta, dar nu sunt stramte. Ce e prea mult, strica echilibrul.

Toata lumea are umerii frumosi si merita sa ii puna in valoare cum trebuie. Dezvaluie-i! Ai arata perfect cu o rochie asimetrica, cu un umar dezgolit si cu talia bine accentuata cu o centura care o defineste.