Fiecare  femeie de pe lumea aceasta a avut cel putin o fantezie sexuala de care ii este sau nu rusine sa vorbeasca. Desi multe isi lasa fanteziile in domeniul imaginarului, altele au o lista care va fi cu siguranta indeplinita. In orice caz, fanteziile sexuale sunt o parte normala si sanatoasa a sexualitatii tale. fie sunt luate din experiente trecute, fie doar imaginate.

Straini in noapte. Multe femei adora ideea de a se intalni cu un barbat misterios cu care sa mearga la un motel si sa petreaca o noapte salbatica de sex. Asta si pentru ca exista conceptia ca strainii nu judeca.

Cu cat mai multi, cu atat mai stimulant. Sexul in grup este o idee populara printre femei. Libertatea de a fi goala in fata multor oameni goi si atingerea precum si sexul intre barbati si femei simultan este incredibil de erotic, cred femeile. E o fantezie extrema!

Relatia de subordine se refera la femeile care vor sa domine un barbat si au multe idei creative (de la ordine cu tenta sexuala, la relatia stapana-sclav, palmuiri si obiecte sexuale). In schimb, sunt multe femei care au fantezii in care ele sunt instruite de partener in jocurile sexuale si in gesturi, femeile putand sa nu se supuna si sa fie…pedepsite.

O fantezie ciudata, dar des intalnita in ziua de azi este cea cand femeia – puternica si increzatoare – doreste sa aiba un public in timp ce face sex cu partenerul ei. Se pare ca ideea ca ceilalti sa admire performantele sale sexuale, excita.

Le urmeaza fantezia cu o alta femeie, clasica si foarte cunoscuta. Si nu le deranjeaza sa existe un barbat care sa le priveasca jucandu-se. Si cum era de asteptat, asa cum barbatii de obicei, adora sa fie „rasfatati” de doua femei simultan, asa si femeile isi mai imagineaza ca doi barbati ii venereaza corpul. Unele au o imagine gentila si erotica, altele o imagine mai mult porno.

Sa nu uitam si de legaturi la ochi si catuse, lucruri la indemana oricui care doreste sa isi mai condimenteze viata amoroasa cu fantezii sexuale.