Un trend care te inspira in inceputul toamnei 2010 este un trend la care nu te asteptai sa il porti si in 2010-2011 – fustele si rochiile din dantela. Chiar acum te gandesti ca nu e nimic nou. Si ai dreptate, este o extensie a trendului lanii care s-a stabilit ca trend independent. Acum afli mai multe despre cum sa porti dantela, cum sa te separi de mase.

Tipuri de dantela. Exista mai multe tipuri de dantela si mai multe metode de a o produce – asa multe incat nu vom intra in acest subiect. Cel mai important si mai la general este ca: e mai putin important daca dantela e stramta, plina sau detaliata, ci e important sa fie cat mai pe stilul antic. Materialele care parca ar fi iesit de sub un ac mai traditional si mai handmade. In general, mergi pe dantele mai largi, unice, mai dure ca material, mai groase.

Ultimul echilibru al trendului dantelei in sezonul 2010 este sa poti sa  fii romantica, dar nu prea copilareasca. Senzuala, dar nu prea sugestiva. Ca si cum iei dantela creata manual si o faci un singur strat de tesatura – haina propriu-zisa. Dantela nu este un detaliu al tesaturilor, este tesatura insasi. Si asa ajungem la rochii si fuste din dantela. Poarta-le curajos fara jupa. Doar pastreaza taietura mai relaxata si tivul mai lung pentru a mentine o balanta potrivita.

Unele femei vor vorbi despre vulgaritatea trendului: dantela este totusi, un material aproape transparent, asa ca sunt sanse mari ca fara nimic pe sub vestimentatia din dantela, lenjeria sa se vada destul de bine. Doar anumite femei pot purta acest stil. Insa nimic nu este pierdut: poti opta sa porti pe dedesubt o mini-jupa sau un body culoarea nude sau in culoarea dantelei.