Care e cel mai rau lucru care i se poate intampla unei mirese in ziua nuntii, in afara de a nu aparea mirele? Un cos? O rochie care a ramas mai mica? Dar un dinte rupt?

Saraca Hilary Duff a avut un dinte atins chiar in ziua nuntii, cu cateva ore inainte sa mearga spre altar. Ea a declarat: „Mi-am inceput ziua cu un dinte rupt. Organizatorul meu de nunta m-a trimis cu forta la dentist! Slava Domnului ca s-a rezolvat intr-o ora”.

Ce a cauzat lovitura? Hilary si-a lustruit dintii acum cativa ani, si oricine a facut asa ceva stie cat de sensibili pot deveni dintii. Din fericire, totul s-a rezolvat la timp, altfel fiecare poza ar fi trebuit sa fie editata in Photoshop!

Hilary Duffa a marturisit, de asemenea, ca atunci cand a venit vorba de juramintele de nunta, a primit un mic ajutor de la Google.

Ea a explicat pentru revista OK, editia americana: „Noi nu ne-am scris juramintele de nunta cuvant cu cuvant. Am cautat pe Internet timp de 3 zile!” am citit despre alte ceremonii ale altor oameni, am ales ceea ce mi-a placut. Noi am selectat cateva poeme si o binecuvantare pentru inel.”

Si partea ei favorita din nunta?  „Am vrut junk food – pentru ca am fost foarte cuminte. I-am spus surorii mele Haylie, dupa ce se termina nunta, ma duc sa mananc 16.000 de calorii!”

„Mancarea a fost una dintre cele mai spectaculoase parti din ceremonie. Compania de catering a gatit totul pentru noi asa ca am putut gusta fiecare fel de mancare. Mike si cu mine avem un restaurant favorit, Giorgio Baldi din Santa Monica, asa ca au modelat ravioli de porumb cu trufe, de acolo. Au avut „porci inveliti” (o mancare asemanatoare cornurilor, dar umplute cu…carnati), acele mici chestii prajite si pufoase, in forma de inima; oaie Wagyu si branza Gruere; friptura cu crusta de piper; cod negru.

Duff si sotul sau Mike au spus DA in fata a 100 de oameni sambata, in Santa Barbara. Felicitari celor doi!