Idei ieftine, romantice si creative pentru intalniri

Adesea, un cuplu se plictiseste incercand sa gaseasca ceva nou de facut care este si amuzant, diferit si care sa nu coste mult. Adesea, cuplul ramane in aceeasi pana de idei. Asa ca daca ai patit si tu asa, e timpul sa te redresezi, este atat de greu sa gasesti idei bune si creative pentru intalniri?

Ceva clasic, dar amuzant si dragut este un tur al orasului, mai ales daca este un oras mare. Cu autobuzul, la o ora rezonabila la care nu exista aglomeratie, sau cu masina, plimbandu-va in toate colturile orasului pe care nu le stiati pana atunci. Suburbii, cartiere noi, cartierele cele mai scumpe, puteti sa analizati arhitectura, stilurile. Puteti sa ramaneti intr-un loc cu mancare ieftina sa luati pranzul, apoi sa porniti iar la drum. O gradina botanica, un parc mare in care puteti da peste mici demonstratii artistice – sport, muzica, dans. Este ieftin si frumos, este ceva nou.

Participati la o productie a unui liceu din oras sau a oricarei alte institutii de acest gen. Ati fi uimiti de cat de bune sunt show-urile astea. Poate nu e Broadway, poate nu e Teatrul National, dar este ceva inspirational si optimist in a urmari generatiile urmatoare tie implicandu-se in arta. In plus, multe show-uri sunt ieftine.

Ultima, dar nu cea din urma, puteti sa mergeti la un targ de carte, un anticariat, un eveniment de acest gen. Daca se tine intr-un oras mare, sansele sa fie mai mult decat niste simple carti sunt mari. Fie scriitorii preferati, fie vedetele preferate, vei gasi noi colectii de carti interesante, vei participa la dezbaterile specifice acestor targuri de carte. Poate ca tu si partenerul/partenera veti impartasi impresii frumoase!