Femeile si-au dorit mereu sa aiba o piele stralucitoare. Dar fiecare trebuie sa aiba grija de piele pentru a arata cel mai frumos. Spalatul este de obicei, principalul pas pentru un ten frumos, iar curatarea este esentiala pentru a mentine pielea sanatoasa.

Pasi pentru curatarea fetei:

Curatatul: alege un produs pentru ingrijirea fetei potrivit tipului tau de ten. Spala-ti tenul prin miscari circulare cu apa calda.

Exfolierea: reprezinta indepartarea celulelor moarte care raman pe suprafata pielii. Produsele granulare sunt cele mai bune pentru scrub, permitand si hidratarea pielii. Maseaza corespunzator.

Tonifierea: un toner ajuta pielea sa ramana ferma si indeparteaza mizeria sau reziduurile in urma curatatului. Inchide porii pe timp de zi si nu usuca pielea. Poti opta acum si pentru o masca faciala, dar nu zilnic, ci o data pe saptamana. Tonerul se foloseste mai mult pentru tenul gras, dar pentru tenul normal sau uscat, merge un tonifiant usor precum cel pe baza de apa de trandafiri, nu pe baza de alcool.

Hidratarea: o lege de baza a frumusetii este ca fiecare, indiferent de tipul de piele, trebuie sa hidrateze pielea. Aplica o crema cu protectie solara de preferat, pentru a feri pielea de a se usca. Daca ai tenul gras, nu trebuie sa folosesti crema zilnic, ci cam de 3 ori pe saptamana. Cand te strange pielea, inseamna ca are nevoie de hidratare, dar nu folosi crema in exces.