Piercingurile orale se vindeca destul de usor si ai la dispozitie multe modele de bijuterii in functie de gusturile tale. In plus, sunt destule motive pentru popularitatea lor in continua crestere.

Cand vine vorba de pierce-ul in limba, multe persoane nu stiu ca sunt piercinguri diferite disponibile. Orice tip de pierce in limba este placut pentru ca aceasta orma de modificare a corpului este usor de ascuns, discret si de aceea este atat de popular.

Cel mai popular piercing in limba este cel simplu, traditional. Pierce-ul trece direct de deasupra limbii si iese pe dedesubtul ei. Acest piercing este cunoscut pentru ca limba se umfla dupa ce este facuta incizia si ca umflatura poate tine pana la o saptamana. Timpul de vindecare este in jur de 1-2 luni.

Mai exista si piercingul pe suprafata limbii, care poate fi pus oriunde pe suprafata limbii, fie orizontal, fie vertical. In plus, pot fi fie pe varful limbii, fie mai in spatele ei.

Piercingul orizontal este chiar pe directia limbii. Trece orizontal prin limba, cum cel tradition sectioneaza vertical. Uneori, daca este facut incorect, piercingul interfereaza in vorbire si hranire.

Mai exista si piercingul pe marginea limbii, cu o serie de inele sau alte tipuri de pierce. Din pacate, acest piercing este cunoscut pentru ca provoaca leziuni ale dintilor daca este plasat gresit.