Recunoaste: sa fii singura nu e intotdeauna o chestie de putere si distractie. Sigur, ai timp destul pentru tine, poti citi carti, poti sa te concentrezi pe munca si pe reimpacarea cu unele prietene. Totusi, sa fii singura te poate face sa te simti frustrata, nervoasa sau fara speranta. Aceasta atitudine negativa poate fi motivul pentru care esti singura.

Dar poti sa iti inveti creierul sa gandeasca pozitiv. Asta inseamna ca limbajul trupului si energia vor atrage, la randul lor, baietii buni. Uite ce poti incerca:

Arati bine, te simti bine! Poate rujul rosu te face sa te simti sexi. Poate un tus negru iti scoate ochii in evidenta. O pereche de pantofi noua poate deveni arma ta secreta. Ideea e ca, atunci cand arati bine, te simti bine. Nu pentru ca lumea e draguta cu oamenii frumosi, ci pentru ca acei oameni se simt bine cu frumusetea lor. Zambeste mai des. Emotiile pozitive atrag sentimente pozitive in jur.

Nu te mai minti singura. Fie ca te lauzi singura, fie ca te crezi Carrie, din Sex and the City, afla ca ea s-a casatorit in final. Asa ca nu te mai minti. Recunoaste ce ai nevoie, ce vrei. Recunoasterea este  cheia. Sa fii singura cu siguranta nu este cea mai buna situatie, dar mai bine sa fii singura fara sa regreti ca esti singura. Daca vrei un iubit, recunoaste asta. Si poate Universul te ajuta.