Se intampla uneori sa te calce pe nervi anumite gesturi ale iubitului tau, sa spuna o replica in momentul nepotrivit sau pur si simplu, sa nu suferi cum se mai prosteste el cand vrea sa te inveseleasca. Si vrei cu nerabdare sa ii intorci moneda, putin, ca sa vada si el cum e? In orice „razboi” e mai frumos in doi, asa ca iata cateva sugestii care sa il intarate putin.

Sopteste-i in telefon. Repeta tot ce spune el, ca un copil foarte atent sau pus pe glume. Schimba-i setarile de la mail pe un fond roz. Schimba-ti statusul pe Facebook la „Single” (asta cu siguranta il va pune pe ganduri!). Cand isi comanda o bere, bea tu restul berii lui; daca intreaba de ce faci asta, spune-i ca are gust mai bun a lui.

Lasa-l pe el sa aleaga filmul pentru seara speciala dedicata filmelor; dormi pe parcursul lui; sforaitul este recomandat. Spune-i pe porecla cu care era alintat de familia lui cand era mic. Da-i mailuri cu MAJUSCULE. Fa-l sa spuna acea gluma seaca pe care ti-o zice tie de atatea ori, in fata mai multor persoane. Comenteaza si pune-i intrebari cand ruleaza un film sau un serial al lui preferat.

Mananca-i sandvisurile pe care le pastra pentru pranz. Mesteca-i in fata guma, cu zgomot si fa cat mai multe baloane. Una cu adevarat sadica: seteaza-i alarma la ceas in jur de ora 3 dimineata. Intreaba-l daca ai mancare printre dinti; mai intreaba-l o data. Si inca o data. Si inca o data! Razi zgomotos si mult la orice spune.