Te intrebi daca iubitul tau inca se mai gandeste la o dragoste trecuta? Daca inca e atasat romantic de alta poate crea sentimente de neincredere in alta relatie promitatoare.

Vorbeste prea mult de fosta. Sigur, toti ne comparam relatia curenta cu cele din trecut, iar o referinta ocazionala la o persoana din trecut nu e alarmant. Dar daca se intampla 24/7, este o problema. Va priveaza pe amandoi de a va bucura de relatia voastra.

Nu vorbeste deloc de fosta. De asemenea, daca tace si nu vrea sa vorbeasca de fosta, inseamna ca s-ar putea sa se simta vinovat de ceva. Daca vezi ca partenerului tau ii e teama sa vorbeasca de fosta sau evita atunci cand il intrebi,  este timpul sa il intrebi de ce.

Hartuirea online. Fie ca ii viziteaza constant pagina de Facebook sau profilul, ori taburi frecvente cu paginile acestea, inseamna ca e un semnal de alarma.

Prea mult contact cu fosta. Emailuri frecvente, telefoane, mesaje online cu o dragoste trecuta poate sa ii distraga atentia de la relatia cu tine. Daca vorbim de mailuri frecvente saptamanale  si sunteti totusi implicati in relatia voastra, e ok. Insa daca nu, ar trebui sa devii suspicioasa.

Numele ei aluneca in timpul climaxului sexual. Sa vorbim de nepotrivirea timpului? In timpul orgasmului, mintea este total lipsita de griji, un nume al altei persoane poate aluneca mult mai usor. Ceea ce e grav, pentru ca arata sentimente nerezolvate cu o exa.

Probleme in dormitor. Problemele cu mentinerea unei erectii sau in atingerea orgasmului poate fi un simptom al agatarii emotionale. Vina mentine un sentiment ca nu merita sa primeasca dragostea partenerului si il mentine departe de a se preda total partenerului.

Ai o presimtire. Uneori senzatia ca ceva nu e in ordine cu iubitul tau poate fi un barometru bun.