Intotdeauna trebuie sa te axezi ori pe buze, ori pe ochi. Daca ai ales ochii, cea mai buna alegere este smokey. In 6-7 minute, poti sa realizezi un machiaj special pentru o seara speciala.

Aplica mai intai celelalte produse de machiaj. Nu mai folosi corectorul pentru zona de sub ochi, pentru ca fardul va ajunge si acolo. Aplica-l dupa ce termini  de machiat ochii. De asemenea, foloseste si blushul de pe acum, daca vrei.

Aplica apoi o baza buna  pe pleoape, pentru a fixa fardul mult mai bine. Foloseste o nuanta neutra, pe toata pleoapa, pana la osul sprancenei. Alege un bej frumos care se va fixa armonios, nu sclipicios, dar stralucitor.

Foloseste un creion-contur negru, pe linia ochiului, atat deasupra cat genelor cat si pe linia genelor inferioare, pentru un efect puternic.  Cu o perie mica si moale, apasa pe linie, pentru a fixa mai bine nuanta si a o inmuia.

Aplica fardul negru, fie cu un aplicator de burete, fie cu un creion moale. Machiaza numai pleoapa superioara, apoi estompeaz-o cu o pensula spre pliul pleoapei.

Aplica nuanta generala, un maro dragut sau o nuanta de gri pentru zona pleoapei propriu-zise, cu un aplicator, pornind de la zona genelor spre exterior, in sus. Pana sub linia sprancenelor.

Sterge urmele de sub ochi, acum, apoi aplica anticearcanul, corectorul sau pudra.

Pentru a da un efect mai soft machiajului, linia de sub genele inferioare estompeaz-o cu un fard pudra negru, dar mai sters. Usor, foarte usor, poti aplica si fardul general folosit drept culoare, tot la baza genelor inferioare.

Imbraca-ti genele in doua-trei straturi de mascara neagra si esti gata de iesire!