Ai fi o norocoasa daca iti gasesti un partener potrivit pentru o relatie adevarata. Cel mai adesea, barbatii sunt foarte romantici si totul merge bine, dar cine se va dedica relatiei? Trebuie sa stii diferenta intre romantism si intimitate, sa recunosti charisma, simtul umorului si puterea de caracter in cel din fata ta, daca ti se pare cel potrivit. De obicei, vei observa de la prima intalnire in functie de anumite gesturi. Citeste mai jos care sunt observatiile obligatorii:

Este amabil cu portarul/taximetristul/ospatarul. Un barbat care se poarta cu oamenii bine indiferent de statutul social al lor te va trata si pe tine asa cum meriti. Tipul care se crede mai presus de un taximetrist sau portar, insa, cu siguranta se va crede superior si tie, si familiei tale sau profesiei.

De incredere? Daca ti-a povestit despre activitatile lui anterioare ilegale, minciuni sau ca a inselat, intreaba-te cat ar fi dispus sa se schimbe sau sa se implice onest intr-o relatie.

Nu isi etaleaza accesoriile scumpe. Tipii care vorbesc intruna despre preturile lucrurilor, mai ales la prima intalnire, da de banuit. Foloesc cumva banii ca o metoda de a agata? Cu siguranta nu ii musti momeala. Tine minte insa ca un barbat care cheltuie bani pe imaginea lui nu inseamna ca este neaparat unul din cei care vor sa agate asa, mai ales daca este modest.

Are telefonul inchis. Daca da telefoane des in timpul intalnirii, inseamna ca are alte prioritati si tu vei veni dupa ele. Telefonul nu ar trebui sa fie la vedere sau deschis in timpul unei prime intalniri.

Intelectual. Tipul din fata ta chiar e interesat de tine. Te asculta, te completeaza si iti apreciaza responsabilitatile si placerile. Asta inseamna ca va sti sa imparta si lectiile de viata, cat si distractia, cu tine. In plus si comunicarea conteaza foarte mult. O relatie supravietuieste cel mai mult in functie de cum va descurcati sa rezolvati conflictele.

Se uita in ochii tai. Un barbat care se uita in ochii tai cand vorbesti, inseamna ca doreste o conexiune profunda, ca intelege ce spui si ce transmiti.