Tipul de tunsoare trebuie ales in principal in functie de forma fetei tale. Degeaba vezi o tunsoare intr-o revista, care iti place, daca nu ti se potriveste. Totusi, poti merge la un salon pentru a gasi una asemanatoare celei care iti place, in functie de forma fetei.

Daca ai fata rotunda, ar trebui sa alegi un hairstyle complementar. Evita parul lung. O tunsoare bob dulce sau o parte care vine mai lunga in fata ar arata bine pe tine. De asemenea, evita permanentul, ca iti va face fata sa para si mai rotunda.

Daca ai fata ovala, evita tunsorile lungi, care iti vor lungi figura si mai mult. In loc, incearca una de lungime medie. Ar merge si usoare onduleuri care sa “taie” din ovalul fetei.

Daca esti una din norocoasele cu figura in forma de inima, bucura-te ca orice tunsoare ti se potriveste. Persoanele cu fata in forma de inima sunt norocoase pentru ca pot oscila intre scurt, mediu sau lung in materie de tunsori.

Pentru fetele cu forma patrata, ar arata bine cu tunsori medii si lungi. Evita-le pe cele care ajung pana in zona barbiei si cauta una cu onduleuri usoare, pentru a armoniza figura.