Una dintre cele mai frecvente probleme cu care se confruntă bărbații salși femeile în ziua de astăzi este reducerea apetitului sexual. Dorinta sexuala este un interes care se dezvoltă la bărbați sau femei de a se angaja în activități sexuale sau de a crea un interes în obiecte sexuale. Ea poate fi declansata de ambele repere interne, cât și externe. Exista multe alimente care va vor ajuta in recapatarea dorintei sexuale si cresterea libidoului. Dar, în cazul în care aceste alimente naturale nu reușesc, atunci ai nevoie să consulti un medic.

Exista multe alimente care vă pot ajuta in cresterea in mod natural a apetitului sexual. Următoarele alimente de mai jos te vor ajuta în condiții de siguranță și în mod natural la cresterea libidoului.

1 . Bomboane de ciocolată. Bomboane de ciocolată pură realizate din cacao bruta nealterata este un super-aliment . Acesta contine mai multi antioxidanti decat ceaiul verde sau vinul rosu . Un chimic cunoscut sub numele de phenylethlamine este prezent în ciocolată care va ajuta la crearea unui sentiment de emoție. Consumul de ciocolată de zi cu zi vă va ajuta în creșterea apetitului sexual .

2. Stridiile ajuta la stimularea dopaminei, un hormon care va ajuta la creșterea libidoului atat la barbati cat si femei .Încercați să includeti stridii in dieta, cel puțin de două ori pe săptămână .

3 . Seminte de dovleac. Semintele de dovleac sunt bogate in vitamine esențiale și , de asemenea, foarte bogate în zinc . Zincul din semințele de dovleac ajută la stimularea producției de spermatozoizi la bărbați și va ajuta, de asemenea , în corectarea deficitului de testosteron. 4 .

4. Usturoiul crud. Consumul de usturoi crud în fiecare zi va ajuta la creșterea unitatea sexual .Acesta conține alicină , care ajută la îmbunătățirea fluxului sanguin la nivelul organelor sexuale . Luați în fiecare zi, timp de o lună pentru a vedea rezultate vizibile .

5. Bananele sunt bogate in potasiu si vitamina B. Aceasta va ajuta la creșterea libidoului la barbati , deoarece contine bromelaina enzimă . Luați una sau două banane coapte de zi cu zi pentru a creste dorinta sexuala si de a creste nivelul de testosteron .

6. Avocado este o sursa excelenta de acid folic . Acestea vor ajuta la furnizarea de energie pentru organism și va ajuta , de asemenea, în metabolismul proteinelor. Fructele de avocado ajuta la creșterea libidoului la barbati si femei . Vitamina B6 ajută la stimularea producției de hormoni masculini. Potasiul din avocado ajută la creșterea libidoului feminin și , de asemenea, reglarea glandelor tiroide la femei .

7 . Peste. Unii dintre peștii de apă de mare se dovedesc a fi o sursă bogată de omega -3 . Acesti acizi grasi ajuta la stimularea dorinței sexuale la bărbați și femei, și va îmbunătăți , de asemenea, rezistența sexuală .