Dacă aveți acnee, atunci aveți o problemă majoră. Orice persoană care backare această condiție inestetica este în mod constant inundata cu gânduri cu privire la modul de a elimina acneea, pentru că este neatractiva și toată lumea o știe.

Din fericire, se poate face ceva in legatura cu asta, dar va dura ceva timp. rimul lucru pe care trebuie să faceți este să înțeleageti sunt cauzele aparitiei acneei. La majoritatea oamenilor, acneea este cauzata de schimbari in dieta, stres, sau hormonale. Acneea este, în general, mai frecventa în rândul adolescenților și femeilor gravide. Murdăria, sebumul, pot contribui, de asemenea, la dezvoltarea de “lovituri” inestetice pe spate.

În primul rând, este foarte important să intelegem ca primul pas in a trata aceea este igiena. Spălați-vă în fiecare zi, pentru a reduce acumularea excesivă de murdărie și de sebum ceea ce duce în final la infundarea porilor și, desigur, la acnee.

Schimba dieta, astfel încât să mănânci mai multi acizi grasi omega-3, care este unul dintre cele mai bune moduri de a elimina acneea de pe spate. Acizii grasi Omega-3 sunt considerati “uleiuri sănătoase”, omega-3 ajută la vindecarea acneei prin crearea de prostaglandine, care ajuta la reglarea producției de androgeni din organism (un hormon care joaca un rol de lider în crearea de uleiuri de sebum).

Acizii grasi Omega-3 pot fi consumati sub forma de pastile, precum și produsele alimentare, cum ar fi pește și ouă. Deși acizii grași omega-3 pot ajuta pentru a scapa de acneea de pe spate, dacă sunbteti stresat, acest lucru nu va face nici un bine. Elimina stresul din viata ta prin exercitii fizice si, poate, câteva minute de meditație pe zi.

Sapunurile si cremele pe care le utilizați, pot aduce o contribuție importantă la problema dvs. Ai pielea sensibila? Ar fi important să se știe că unii oameni pur și simplu nu pot tolera produse chimice. Ar trebui să încercați să utilizați o varietate de remedii naturale înainte de a recurge la orice fel de tratament chimic pentru problema.