hair

Experții in frumusete spun că părul negru este cel mai dificil de a gestionat. Părul fiecarui individ este diferit, și astfel, îngrijirea părului trebuie să fie personalizata. Iată câteva sfaturi de ingrijire a parului negru!

Înainte de a lansa un regim de ingrijire a parului, este important pentru tine sa stii propriului păr și să devină conștienți de nevoile sale specifice. Ai părul negru asiatic? Atunci ar trebui să știți că părul din Asia este de obicei gros si aspru, cu tendința de a dezvolta varfuri despicate.

Cel mai bun mod de a avea grijă de părul negru este de a urmări elementele de bază – șamponare în mod regulat. Contrar a ceea ce crede majoritatea oamenilor, nu este sănătos sa spalam parul in fiecare zi. Samponarea in fiecare zi, Indiferent de tipul parului tau, ar trebui să rămâni la utilizarea sampoanelor blande sau sampoane organice, care împiedică de fapt deteriorarea parului.Samponele obisnuite produse comercial au sulfați duri, care pot usca parul.

Folosirea unui balsam este unul dintre cele mai importante sfaturi de ingrijire a parului negru, pe care trebuie să urmați, deoarece acest lucru restabilește proteinele pe care părul le pierde zi de zi din cauza poluării, vremeii sau propriilor obiceiuri si stilului de viata. Atunci când aceste proteine ​​sunt completate continuu, parul tau devine mai fin, mai stralucitor si mai puternic.

Ce mai mare gresealape care o facem este utilizarea excesiva a produselor de styling pe baza de caldura si ate de produse chimice care deterioreaza parul. Dacă aveți nevoie pentru a aranja parul, asigurați-vă că se aplicatimai intai un gel de protecție.