Părul nostru este slava încoronare a aspectului nostru. Atât la propriu cât și la figurat! Și hairatunci când este lung și plin de viață, cu atât mai mult. Nu este de mirare ca femeile tanjesc pentru parul lung sănătos. Dar păstrează în minte faptul că este părul lung, stralucitor si sănătos cel care este admirat nu cel plictisitor și lipsit de viață.

Deci, dacă sunteți în căutarea unui par lung, aici sunt câteva sfaturi pentru un par sanatos si stralucitor. Nutriția este esențială pentru ca parul să crească lung și puternic.

Factori cum ar fi cât de des speli parul si ce temperatura a apei utilizezi pot afecta lungimea parului tau. Asta pentru spalat parul prea des (cred că în fiecare zi) și cu apă foarte fierbinte va face ca acesta să se usuce și să devină fragil. Soluția? Spălați-vă părul nu mai mult de 3 ori pe săptămână, și folositi cea mai rece apa pe care o poate suporta.

Usca părul ușor. Nu peria parul cat este ud deoarece acesta nu va avea șansa de a crește lung și puternic. După spălare, tamponati usor cu un prosop și lăsați-l să usuce in aer. Parul umed tinde să se întindă și sa se rupa mai ușor decât părul uscat.

Spălați-vă părul de cel puțin trei ori pe săptămână cu un șampon pe bază de plante . Folosiți un șampon blând pentru spalat parul . Există o mulțime de opțiuni disponibile pe piață. Nu se aplica sampon direct pe scalp . Mai întâi , se amestecă cu o cantitate mică de apă . Apoi un mesaj ușor cu ea pe scalp de doar 2 minute .

Folosiți un șampon anti – mătreață dacă aveți mătreață . Păstrarea unui scalp curat este important sa mentina stare buna de sanatate a parului tau .

Nu se va aplica ulei pe scalp , dacă aveți mătreață . Uleiul face scalpul lipicios și , împreună cu matreata poate duce la infectii .

Încercați să evitați produsele cosmetice care nu sunt necesare , cum ar fi geluri , creme de culori, etc , pot duce la deteriorarea chimică a părului .

Folosiți întotdeauna vopsea fara amoniac.