Faimoasa si extravaganta cantareata pop Lady Gaga sustine ca nu se afla in industria muzicala pentru bani. Ea a facut foarte multi bani in ultimii ani, dar se pare ca asta nu conteaza pentru ea. asa ca ce face ea cu atatea milioane? Potrivit cantaretei excentrice, ea ii cheltuie imediat pe show-urile de pe scena. Daca ai vazut-o pe Gaga in concert, atunci stii ca ea trage toate sforile si realizeaza tot in show-urile ei.

Ea a mai declarat:”Cheltuiesc fiecare dolar castigat pe muzica mea, pe arta mea. Fiecare dolar. Nu vreau sa astept bugetele de la casa de discuri. Fac totul pe cont propriu. Nu dau doi bani pe bani. Decat daca sunt pentru scena, nu ii vreau in mana mea.”

Potrivit stirilor, a trecut peste buget la turul Monster Ball cu 2 milioane de dolari, pentru ca iubeste muzica pop. „Muzica pop este arta comerciala la felcum si canile de supa Campbell Andy Warhol au fost arta comerciala. Nu stiu de ce toata lumea este asa impotriva muzicii pop. Iubesc un ritm bun si un refren bun. Dati-ma in judecata. Este al naibii de simplu”.

Planurile sale pe termen-lung sunt de a face muzica in continuare si de a deveni un model exponat de arta la unul dintre cele mai bune muzee din lume. Ea a continuat: „Ultimul meu tel in afara de a face intotdeauna muzica, de a merge prin lume in turneu incontinuu si de a a avea cel mai bun show artistic de performanta pop de pe planeta? Vreu un exponat Lady Gaga la muzeul Louvre ”.

Oricum, la cum o stim pe Lady Gaga, se va intampla si asta