Vorbesti cu un tip la o petrecere. Pare ca flirteaza, dar nu stii sigur daca e pe aceeasi lungime de unda cu tine. Te place? Barbatii sunt conditionati sa iti ascunda emotiile, iar ca rezultat nu sunt la fel de buni ca femeile la a isi exprima emotiile. Din fericire, limbajul corpului ii tradeaza, asta fiind si cheia intelegerii barbatilor.

Face orice ca sa te atinga. Daca sunteti in timpul conversatiei si deodata iti da parul din ochi sau iti aranjeaza o suvita, nu este patern, ci arata interes fata de tine. cand un barbat este atras de o femeie, incearca sa ii atinga hainele si parul, spun expertii in limbajul corpului. Probabil cauta o scuza de a te atinge si iti intra in spatiul tau personal pentru a vedea cat de mult poate. Dar fii atenta la mainile lui – daca intentiile lui sunt sincere, va evita zonele precum talia sau pieptul.

Arata usor socat. Indiferent cat de mult incearca un barbat sa fie cool, cand este minunat de tine, se va vedea pe fata lui. Fii atenta la el si ii vei vedea sprancenelecum se ridica usor si pare surprins cand vorbeste cu tine. Este o reactie subconstienta. Ideea este ca ii place ce vede si vrea totul.

Isi indreapta pieptul spre tine. cand un barbat isi indreapta pectoralii spre directia ta, inseamna ca esti pe radarul lui. Motivul? Evolutia si egoul. precum gorilele care comanda atentie prin marait si pieptul inainte, asa si un tip vrea sa spuna: „Uite, sunt important”.

Sta cu umerii lasati. Odata ce sunteti angajati intr-o conversatie, va renunta la atitudinea de rege al junglei si isi va lasa umerii spre tine, pentru a parea mai mic. Asta este o cale prin care un barbat pare mai apropiat de o femeie. Iar pozitia relaxata arata ca e vulnerabil dar confortabil in prezenta ta.