“Păr alb” este una dintre cele mai temute probleme pentru toate aaaaaaaaaaafemeile, în special cele care au trecut de 30 de ani. Această problemă este răspândit larg în rândul maselor. Acesta este unul dintre semnele cele mai proeminente de imbatranire si de imbatranire prematura. Parul gri apare atunci cand parul nostru este lipsit de un pigment numit “melanina”.

Acesta este, de obicei, asociat cu varsta, ea poate să apară, de asemenea, la adultii tineri. Ceilalți factori responsabili pentru apariția părului gri sunt predispozitia genetica, schimbari chimice naturale și expunerea la poluarea mediului.

Noi de multe ori recurgem a diverse metode pentru a acoperi parul gri. În acest articol, voi vorbi despre cateva remedii pentru tratarea parului alb.

Ceai negru pentru albirea prematura

Parul gri poate fi acoperit prin utilizatarea ceaiului negru ca remediu. Acesta este un combatant minunat în lista de căi de atac pentru păr.

Se fierb doua lingurite de frunze de ceai fără a adăuga zahăr sau lapte. Ia apa de ceai si asa sa se raceasca la temperatura camerei. Apoi se aplica peste tot parul. Clateste-ti parul cu apa rece.

Acest tratament va afișa rezultate vizibile în câteva săptămâni.

Frunzele de salvie pentru albirea prematura

Frunzele de salvie sunt unele dintre cele mai eficiente remedii pentru parul gri. Se restabilește culoarea naturala a parului si previne cresterea parului gri.

Trebuie doar să adăugați un mic buchet de frunze de salvie în apă și se fierb ceva timp. Se răcește acest lichid și se unge pe tot parul. Dupa doua ore se samponeaza. Acest tratament va afișa rezultate vizibile în câteva săptămâni. Acesta este un tratament eficient trebuie utilizat de două ori pe săptămână.

Ulei de nucă de cocos si suc de lamaie

Ia o cantitate de ulei de nucă de cocos în funcție de lungimea parului. Se amestecă 3 linguri de suc proaspat de lamaie in ulei i se aplică pe rădăcinile și lungimea parului. Păstrați pentru o oră și se spală părul cu un șampon blând. Acest remediu va face parul stralucitor si negru și va face tot părul gri sa dispara.