1. „Da, poti”. Idea ca femeile trebuie sa fie dragute, sa multumeasca si sa se plieze pe dorintele altora inca exista, din pacate. Asa cum si barbatii simt rusine cand violeaza normele sexului lor, asa si femeile trebuie sa anuleze rusinea asa ca invata sa fie hotarate. Invata sa privesti viata asa: cu prezumtia ca meriti respect, atentie si atentie.
  2. „Nu, nu este nevoie”. Instinctul curajos. Daca te gasesti intr-o situatie unde te simti manipulata sau exploatata, fii atenta la sentimente si actioneaza potrivit. De multe ori, femeile au grija prea mult instinctiv cand ar trebui sa o lase balta sau lupta cand ar trebui sa abandoneze. Barbatii economisesc mult timp actionand devreme.
  3. Emotiile tabu. Un efect secundar cand tii hangul tupeului cuiva poate duce la cresterea furiei in tine. Pentru barbati, furia este o emotie aprobata, dar pentru femei, este tabu. Darul maniei, totusi, este ceea ce are nevoie o femeie. Ea dezvaluie limitele, intareste simtul dreptatii si previne resentimentele.
  4. Cinismul sanatos. Barbatii vad lumea intr-un mod competitiv. Nu spunem nici noi ca oamenii au cele mai bune intentii si ne pregatim pentru ce e mai rau. Ceea ce ajuta sa devenim mai realiste la limitarile oamenilor si sa pastram energie pentru cei care merita. In plus, ne lasam mai putin afectate de dezamagiri.
  5. Recunostinta masculina. Barbatii par puternici si de neatins pentru ca au fost cu siguranta luati in ras inainte. Dar partea buna la acest scut este ca suntem aproape socate de fapte sincere de bunatate si putem simti recunostinta pentru lucrurile marunte: un tort facut cu mana lui pentru ziua noastra sau o felicitare draguta pentru un lucru bine facut de noi. Femeile sunt legate de chestiile astea si pot dori mereu mai mult cand descopera astfel de gesturi marunte. Dar iti vei dori sa pastrezi surprizele de acest gen si tu, numai pentru cei care merita.