Uleiurile de fata nu numai ca protejează pielea împotriva radicalilor liberi, păstrează, de mnasemenea, tenul hidratat pe tot parcursul zilei. Doar se aplică câteva picături din următoarele cele mai bune uleiuri de fata pentru îngrijirea pielii pe tenul curat și lăsați sa stea pentru câteva minute. Va veti bucura curând de o piele sanatoasa si intinerita!

Aceste uleiuri terapeutice continde asemenea, ingrediente excelente, cum ar fi chickweed, cimbru de lamaie sau ventrilica care vor lupta cu acneea și vor restabili sanatatea pielii. Cele mai multe uleiuri esențiale sunt antibacteriene , antifungice și antivirale. Uleiurile esentiale sunt minuscule în dimensiuni moleculare , ceea ce înseamnă că sunt absorbite bine de piele – ceea ce le face ingredientele perfecte în articole de îngrijire personală destinate pentru a inmuia și hrăni.

Studiile stiintifice au aratat ca uleiul esential de rozmarin ajuta performantele creierului. Uleiurile esentiale sunt în întregime naturale, și nu pot fi brevetate , ceea ce înseamnă că nu vei mai vedea un ulei esențial într- un medicament farmaceutic . Ca atare , vă puteți aștepta ca marea majoritate a medicilor sa recomande uleiuri esențiale ca alternative terapeutice la medicamente . Mai important , deoarece uleiurile esentiale nu pot fi brevetate , companiile farmaceutice nu vor pierde bani pe studierea lor.

Acest lucru limitează cunoașterea științifică de uleiuri esențiale foarte mult, iar majoritatea, ceea ce știm despre ele sunt lucruri care au fost transmise de-a lungul a mii de ani de uz personal și de experimentare . Este nevoie de cantități enorme de plante pentru a produce ulei esențial . De fapt , la capătul extrem , este nevoie de 4000 de kilograme de trandafiri din Bulgaria pentru a produce 1 kilogram de ulei esențial . Alte plante , cum ar fi lavanda avea doar 100 de kilograme de material vegetal pentru a produce un kilogram de ulei esențial . Totuși, vă puteți imagina cât de concentrate trebuie sa fie uleiurile esențiale trebuie să fie , în funcție de cât de multe plante sunt folosite pentru producerea lor ?