Cu programul tau foarte incarcat, este important sa iti acorzi timp doar pentru tine. Opreste-ti doar cateva minute macar pentru a te transpune in odihna si relaxare. Meriti momente neintrerupte, dar daca timpul nu permite, rasfata-te cu cateva idei.

Fa o baie fierbinte cu spuma. Este modul perfect de a te detensiona, de a te departa de o zi stresanta. Umple cada cu apa si cu spumantul cu aroma ta favorita, aprinde cateva lumanarele si pregateste-te de liniste.

Rasfata-te cu ciocolata. Delecteaza-te cu ciocolata autentica, pura. Ciocolata iti va ridica starea de spirit, te va energiza. Va fi o experienta dulce!

Viziteaza salonul de manichiura. O mica oprire la un salon de beauty, unde sa iti faci manichiura, este ca o mini vacanta. Lasa expertii sa iti maseze si sa iti inmoaie mainile si sa te simti instantaneu revigorata.

Citeste o carte langa semineu sau la caldura. Toarna-ti o cana de cafea sau un pahar de vin si avanta-te in cartea aceea pe care abia asteptai sa o citesti. Pierde-te in paginile clasice ale unui bestseller.

Trage un pui de somn. Un somn scurt poate fi ceea ce ai nevoie pentru a iti reveni. Viata activa nu prea ti-a lasat timp pentru somn generos, asa ca un interval de 30 de minute  de somn te va reincarca cu energie.