A huge collection of 3400+ free website templates, WP themes and more at the biggest community-driven free web design site - JARtheme.COM
Home / Fashion / Moda pentru Haiti, initiata de Naomi Campbell

Moda pentru Haiti, initiata de Naomi Campbell

Supermodelul Naomi Campbell a organizat evenimentul Fashion for Haiti Relief, in cadrul Saptamanii Modei de la New York, alaturi de alte vedete si tip modele celebre care au urcat pe podium, pentru evenimentele din Haiti.

Acest eveniment caritabil tinut in corturile din Bryant Park s-a bucurat de un real succes. O suma mare de bani s-a strans pentru a ajuta populatia din Haiti si in plus, a oferit fanilor ocazia de a aduce un tribut regretatului fashion guru Alexander McQueen.

Multe celebritati au purtat creatii McQueen, unele pe podium, altele in multime. Printre vedetele prezente la eveniment s-au numarat Chris Brown, Kelly Osbourne, designerul Diane von Furstenberg, fotograful David LaChapelle, designerul Donna Karen si altii. In acelasi timp, printre cele 50 de modele care au purtat creatii Alexander McQueen se numara si Agyness Deyn, Naomi Campbell, Karen Elson, Heidi Mount, Sasha Pivovarova.

Acest eveniment inviorator a fost marcat si de creatii Dior, Converse, Calvin Klein, Burberry sau Lanvin. De fapt, intreaga comunitate de moda a fost prezenta pentru una din cele mai importante cauze critice in prezent.

Din 16 februarie, este disponibil si un tricou personalizat pentru ajutorul acordat populatiei din Haiti, lansat la evenimentul de moda.

About

Check Also

adidasi alergat

Cum alegem o pereche de adidasi de alergare – factori cheie

Alegerea unei perechi de adidasi de alergat este o parte importanta atunci cand vine vorba …

Cum scapam de firele albe

Cum scapi de firele albe fara sa te vopseti

Daca din cauza timpului sau din motive genetice sau de sanatate,¬†firele albe ne dau batai …

Leave a Reply